Zorg

_MG_8298.jpg uitgesneden

 

Zorg in het lager:

foto (6)Als overkoepelend zorgcoördinator probeer ik een brug te vormen tussen de kleuter afdeling en de lagere school.  Tevens ben ik verantwoordelijk voor het administratieve luik van de zorg.

Afspraken maken, besprekingen bijwonen, verslagen opmaken, leerlingendossiers opvolgen, organiseren van het MDO (multidisciplinair overleg), organiseren van LVS-testen behoren tot mijn taken.

Juf Kim                         kim.santermans@hasselt.be

LARUVicky

Als zorgleerkracht in de lagere school begeleid ik differentiatiegroepen voor lezen en  rekenen in de tweede en derde graad.  Ook help ik bij het klasdoorbrekend spellen in het tweede, derde en vierde leerjaar.

Het organiseren van het niveaulezen behoort tot mijn taak.  Iedere maandagnamiddag lezen de leerlingen van het tweede tot en met het vierde leerjaar in kleine groepjes samen met juffen en lees(groot)ouders.  Het leesplezier staat centraal, de leerlingen lezen zelf.  Juffen en (groot)ouders begeleiden en lezen voor.

Nog zin om te komen helpen?  Neem gerust contact op met de juf of zorgjuf.  Je wordt met open armen ontvangen!           Juf Vicky                vicky.laruelle@hasselt.be

Juf Laura              laura.theunissen@hasselt.be

Juf Sophie            sophie.steegmans@hasselt.be

Juf Lieve              lieve.valy@hasselt.be

Juf Iene                iene.vanvoorden@hasselt.be

Advertenties